Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel – Bc. Josefína Hrubešová
Bc. Josefína Hrubešová
Bakalářská práce
Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel
The Origin of Traditional Czech Sweet Desserts and Dishes
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel. Práce je rozdělena na tři části, a to na teoretickou část, analytickou část a návrhovou část. Hlavním cílem bakalářské práce je zmapovat původ tradičních českých dezertů a sladkých specialit pomocí literární rešerše a následné analýzy vybraných tradičních českých dezertů a sladkých jídel pomocí popisu surovin, těst …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is The origin of Traditional Czech Sweet Desserts and Dishes. The main aim of this bachelor thesis is to map the origin of traditional Czech sweet desserts and specialties using literary research and subsequent analysis of selected traditional Czech sweet desserts and dishes using the description of ingredients, fillings and dough that are commonly used to make traditional …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/m6d5g/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRUBEŠOVÁ, Josefína. \textit{Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/ej83ad/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Cestování za tradičními dezerty
Natálie Sudová