Bc. Josefína Hrubešová

Bakalářská práce

Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel

The Origin of Traditional Czech Sweet Desserts and Dishes
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je Původ tradičních českých dezertů a sladkých jídel. Práce je rozdělena na tři části, a to na teoretickou část, analytickou část a návrhovou část. Hlavním cílem bakalářské práce je zmapovat původ tradičních českých dezertů a sladkých specialit pomocí literární rešerše a následné analýzy vybraných tradičních českých dezertů a sladkých jídel pomocí popisu surovin, těst …více
Abstract:
The topic of this bachelor thesis is The origin of Traditional Czech Sweet Desserts and Dishes. The main aim of this bachelor thesis is to map the origin of traditional Czech sweet desserts and specialties using literary research and subsequent analysis of selected traditional Czech sweet desserts and dishes using the description of ingredients, fillings and dough that are commonly used to make traditional …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Vysoká škola hotelová a ekonomická

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma