Bc. Daniela Šindelářová

Master's thesis

Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa

Evaluation of the quality of meat products from rabbit meat
Abstract:
V této závěrečné práci na téma ,,Vyhodnocení jakosti masného výrobku z králičího masa“ je popsána výroba salámů s poměrným přídavkem masa z králíků. Byla posouzena aktuální situace chovu králíků a tradice spotřeby králičího masa v České republice i ve světě. Dle vlastní receptury a tradičních technologických postupů byly vyrobeny 3 varianty králičích měkkých salámů a jedna kontrolní varianta z vepřového …more
Abstract:
In this final thesis on the topic "Evaluation of the quality of meat products from rabbit meat," the production of sausages with a proportionate addition of rabbit meat is described. The current situation of rabbit farming and the tradition of consuming rabbit meat in the Czech Republic and around the world were evaluated. Three variants of soft rabbit sausages were produced according to the author …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2024
  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Pavel Smetana, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta