Kristýna Jurková
Bachelor's thesis
Kvalita gastronomických služeb v Brně
Quality of hospitality services in the city of Brno
Abstract:
Jurková, K. Kvalita gastronomických služeb v Brně. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2015. Bakalářská práce je zaměřena na kvalitu gastronomických služeb v Brně, konkrét-ně na kvalitu gastronomických služeb restaurace Tulip restaurant v Brně. Hlavním cílem této práce je prostřednictvím hodnocení zákazníků zjistit spokojenost zákaz-níků a úroveň kvality restaurace, odhalit případné …moreAbstract:
Jurková, K. Quality of hospitality services in the city of Brno. Bachelor thesis. Brno: Mendel University in Brno, 2015. The bachelor thesis is focused on quality of hospitality services in the city of Brno, specifically on quality of hospitality services in the Tulip restaurant in Brno. The main aim of the bachelor thesis is via the customer's evaluation find out the cus-tomer's satisfaction and the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Eva Skálová, MSc
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsBachelor programme / field:
Economics and management / Tourism Management
Theses on a related topic
-
Spokojenost zákazníka a výkonnost podniku
Kryštof Kolomazník -
Spokojenost zákazníka a výkonnost podniku
Maroš Broškovič -
Hodnocení spokojenosti zákazníka v kontextu Customer Journey
Petr Neuman -
Spokojenost zákazníka a finanční výkonnost podniku
Jana Ilavská -
The Role of Service Employees in Customer Satisfaction during COVID-19: Conditions, Problems and Prospects
Varvara Stradina -
Funkčnost a efektivita systému HACCP a nutriční jakost stravy v zařízení společného stravování
Lucie OŠMEROVÁ -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů v turistické oblasti Orlické hory a Podorlicko
Eliška Sojmová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights