Ing. Filip KOČAŘ

Bakalářská práce

Výroba lihovin a její legislativní aspekty.

Production of spirits and aspects of legislation.
Anotace:
Tato bakalářská práce teoreticky popisuje a vysvětluje výrobu lihovin a jsou v ní uvedeny i hlavní legislativní aspekty, které se zabývají podstatou, výrobou a distribucí lihovin. První část práce je zaměřena na historii a samotnou výrobu lihovin. Druhá polovina se za-měřuje na legislativní rámec probírané problematiky a její dopad v praktickém životě ob-čanů, jak v České republice, tak i v EU. Závěrem …více
Abstract:
This bachelor work describe and explain the production of spirits from the theoretical point of view. I also mention the main aspects of legislation which are related to the subject of production and distribution of spirits. The first part focuses on the history of spirits and its production itself. The second part talks about the legislature which is related to this subject and its impact on the people …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2009
Identifikátor: 5234

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 6. 2007
  • Vedoucí: Ing. Pavel Valášek, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOČAŘ, Filip. Výroba lihovin a její legislativní aspekty. . Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma