Výroba lihovin a její legislativní aspekty. – Ing. Filip KOČAŘ
Ing. Filip KOČAŘ
Bakalářská práce
Výroba lihovin a její legislativní aspekty.
Production of spirits and aspects of legislation.
Anotace:
Tato bakalářská práce teoreticky popisuje a vysvětluje výrobu lihovin a jsou v ní uvedeny i hlavní legislativní aspekty, které se zabývají podstatou, výrobou a distribucí lihovin. První část práce je zaměřena na historii a samotnou výrobu lihovin. Druhá polovina se za-měřuje na legislativní rámec probírané problematiky a její dopad v praktickém životě ob-čanů, jak v České republice, tak i v EU. Závěrem …víceAbstract:
This bachelor work describe and explain the production of spirits from the theoretical point of view. I also mention the main aspects of legislation which are related to the subject of production and distribution of spirits. The first part focuses on the history of spirits and its production itself. The second part talks about the legislature which is related to this subject and its impact on the people …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2009
Identifikátor:
5234
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 6. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOČAŘ, Filip. Výroba lihovin a její legislativní aspekty. . Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Motivace a motivační stimuly k práci ve veřejné správě
Jadomková Jadomková