Kvalita doplňků stravy na našem trhu – Mgr. Petr Stáhala
Mgr. Petr Stáhala
Bakalářská práce
Kvalita doplňků stravy na našem trhu
The Quality of food supplements on our market
Anotace:
Bakalářská práce má za cíl zhodnotit kvalitu vybraných proteinových přípravků na našem trhu a zjistit schopnost spotřebitelů se mezi nimi orientovat. V teoretické části jsme popsali problematiku těchto doplňků a vypracovali vlastní postup pro jejich zhodnocení. Praktická část hodnotí jednotlivé přípravky a výsledky anketního šetření.Abstract:
The bachelor thesis has the aim to evaluate the quality specific protein supplements on our market and determine the ability of the consumers to choose proper protein products. In theoretic part we were describe the problems of these supplements and created our own approach for their evaluating. Practical part evaluated individual supplements and results of enquiry surveys.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/w8lxl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2015
- Vedoucí: Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Michal Kumstát, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Regenerace a výživa ve sportu
Práce na příbuzné téma
-
Rozdíly mezi nativním mléčným proteinem a syrovátkovým proteinem při využití ve fitness výživě
Jan Svoboda -
Bílkoviny ve výživě sportovců
Adéla Ducháčová -
Bílkoviny ve výživě sportovců
Kristýna Horváthová