Bc. Barbora Kadounová

Bachelor's thesis

Sociální sítě a jejich využití v české gastronomii

Social networks and their use in the Czech gastronomy
Abstract:
Cílem bakalářské práce je navrhnout realistický návrh práce se sociálními sítěmi Facebook a Instagram. Práce obsahuje deskriptivní analýzu vybraných 20 restaurací v období od 1. 1. 2019 do 31. 3. 2019, online dotazování zákazníků a komparativní analýzu. Práce je členěna do tří částí. První teoreticko-metodologická se zabývá třemi tématy souvisejícími s tématem bakalářské práce: gastronomie, marketing …more
Abstract:
The aim of this bachelor thesis is to propose a realistic proposal of work with social networks Facebook and Instagram. The thesis contains a descriptive analysis of 20 selected restaurants in the period from January 1, 2019 to March 31, 2019, online customer questionnaire and comparative analysis. The thesis is divided into three parts. The theoretical and methodological part deals with three topics …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 4. 6. 2019
  • Supervisor: Ing. Štěpán Chalupa
  • Reader: Ing. Jan Mastný

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)