Jean Allesandrini: Mystére et chocolat – Mgr. Barbora Polešovská
Mgr. Barbora Polešovská
Bakalářská práce
Jean Allesandrini: Mystére et chocolat
Abstract:
The work is based on the book written by Jean Alessandrini Mystère et chocolat. The main aim is the creation of three methodical lists for pupils at the A2 level in French.Abstract:
Práce je založena na knížce Jeana Alessandriniho Mystère et chocolat. Jejím hlavním cílem je tvorba tří metodických listů pro žáky fancouzštiny na úrovni A2.
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2006
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/lzsza/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2006
- Vedoucí: Mgr. Marcela Poučová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství cizích jazyků pro základní školy - francouzština
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.