Bc. Kateřina Lacinová
Bachelor's thesis
Food environment v Brně
Food environment in Brno
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá problematikou pojmu food environment. Teoretická část vysvětluje jeho definici a dále zkoumá jednotlivé faktory, které pojem vymezují a mají efekt na volbu člověka při výběru stravy. Snaží se také vysvětlit její ovlivnění ze strany epidemiologické problematiky. Praktická část zkoumá výživové zvyklosti obyvatel s místem pobytu na území města Brna, kritéria zapojující se do …viacAbstract:
The bachelor's thesis deals with a topic of food environment. The theoretical part defines the term and explains the main factors which has an influence on a human choice of diet. The thesis is also trying to explain an effect on nutrition epidemiology. The practical part researches the dietary pattern in Brno. It is also focused on fa-voured quality of food and an option of the human decision. The …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/f5jow/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2021
- Vedúci: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
- Oponent: prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasaryk University
Faculty of MedicineBachelor programme / odbor:
Dietitian / Dietitian
Práce na příbuzné téma
-
Tělesné složení a stravovací zvyklosti dospělých sportovců ve vybraných sportech
Marie ŠMIDÁKOVÁ -
Stravovací zvyklosti studentů Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích
Jana HROMÍŘOVÁ -
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Hygienické aspekty nákupů potravin on-line
Iuliia Pavlovska -
Právní záruky kvality potravin
Veronika Blokešová -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová