Bc. Kateřina Lacinová

Bakalářská práce

Food environment v Brně

Food environment in Brno
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou pojmu food environment. Teoretická část vysvětluje jeho definici a dále zkoumá jednotlivé faktory, které pojem vymezují a mají efekt na volbu člověka při výběru stravy. Snaží se také vysvětlit její ovlivnění ze strany epidemiologické problematiky. Praktická část zkoumá výživové zvyklosti obyvatel s místem pobytu na území města Brna, kritéria zapojující se do …více
Abstract:
The bachelor's thesis deals with a topic of food environment. The theoretical part defines the term and explains the main factors which has an influence on a human choice of diet. The thesis is also trying to explain an effect on nutrition epidemiology. The practical part researches the dietary pattern in Brno. It is also focused on fa-voured quality of food and an option of the human decision. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2021
  • Vedoucí: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D.
  • Oponent: prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Nutriční terapie / Nutriční terapie