Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu – Miroslava DOLEŽELOVÁ
Miroslava DOLEŽELOVÁ
Diplomová práce
Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu
Technological Quality of Hams and Smoked Meats - Consumtion Impact
Anotace:
V této diplomové práci se zabývám kvalitou uzených mas a šunek ve vazbě na jejich spotřebu. U uzeného masa a šunek jsem se zaměřila a předkládala k porovnání vzorky, které pocházely z průmyslové výroby, od různých výrobců.Abstract:
This thesis deals with quality meats and smoked hams in relation to their consumption. The smoked meat that I focused on and presented the hams samples came only from industrial production .
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2012
Zveřejnit od: 27. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOLEŽELOVÁ, Miroslava. \textit{Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/ep3euq/.
Jak správně citovat práci
DOLEŽELOVÁ, Miroslava. Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu. Č. Bud., 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva