Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study) – Aida Yerkin
Aida Yerkin
Bachelor's thesis
Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study)
Abstract:
The main objective of this thesis is to evaluate how the global pandemic COVID-19 affected the restaurant business in Amlaty. The theoretical part includes the definition of tourism as a general concept and basic terms related to tourism, gastronomy and global pandemic. It describes the recent history of COVID-19 outbreak and its affection on tourism on global level. Also, this part presents the prospects …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 3. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 2. 2024
- Vedúci: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Jiří Zelený, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
YERKIN, Aida. \textit{Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study)}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/epmfpf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Aidai Kamchybek Kyzy -
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Impact of Covid-19 on Tourism
Diana Safaryan -
Tourism in the Almaty region in Kazakhstan
Angelina Mishkoy -
Economics of Tourism in Kazachstan
Meruyert Amangeldi -
Forest tourism-ecological, social and economics aspects
Artyom Avako
Názov
Vložil
Vložené
Práva