Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study) – Aida Yerkin
Aida Yerkin
Bakalářská práce
Impact of COVID-19 on the restaurant business in Almaty (a case study)
Abstract:
The main objective of this thesis is to evaluate how the global pandemic COVID-19 affected the restaurant business in Amlaty. The theoretical part includes the definition of tourism as a general concept and basic terms related to tourism, gastronomy and global pandemic. It describes the recent history of COVID-19 outbreak and its affection on tourism on global level. Also, this part presents the prospects …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 3. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 2. 2024
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Jiří Zelený, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Economics and Management
Práce na příbuzné téma
-
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
Aidai Kamchybek Kyzy -
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Impact of Covid-19 on Tourism
Diana Safaryan -
Tourism in the Almaty region in Kazakhstan
Angelina Mishkoy -
Economics of Tourism in Kazachstan
Meruyert Amangeldi -
Forest tourism-ecological, social and economics aspects
Artyom Avako
Název
Vložil
Vloženo
Práva