Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků – Marie Kubů
Marie Kubů
Bachelor's thesis
Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků
Identification of cereal bran fractions and the effect of bran composition on nutrition and sensorial properties of bread products
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUBŮ, Marie. \textit{Identifikace frakcí obilných otrub a vliv jejich složení na nutriční a senzorické vlastnosti pekařských výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/eq8ie5/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.