Kristýna Chvátalová

Bachelor's thesis

Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze

The Analysis of the French Cuisine?Supply and Demand in Prague
Abstract:
Současným trendem je nabídka francouzské kuchyně v mnoha restauračních zařízeních za hranicemi Francie. Cílem bakalářské práce je představit francouzskou gastronomii a zjistit, jaká je situace na trhu francouzské gastronomie v Praze. Nejprve je uskutečněna analýza nabídky a poptávky se zaměřením na zařízení veřejného stravování. Následně jsou výsledky analýz porovnány a jsou uvedena doporučení pro …more
Abstract:
The French culinary specialities are offered in the food and beverage facilities in many countries. The aim of the bachelor's thesis is to characterize the French gastronomy and to analyse the French cuisine supply and demand in Prague. Firstly the current supply is analysed. The demand analysis finds out whether there is an interest in French cuisine. Then this question is answered -- Does the supply …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 1. 2012

Thesis defence

  • Date of defence: 8. 6. 2012
  • Supervisor: Jana Valentová
  • Reader: Igor Rolínek

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/31421