Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze – Kristýna Chvátalová
Kristýna Chvátalová
Bachelor's thesis
Analýza nabídky a poptávky francouzské gastronomie v Praze
The Analysis of the French Cuisine?Supply and Demand in Prague
Abstract:
Současným trendem je nabídka francouzské kuchyně v mnoha restauračních zařízeních za hranicemi Francie. Cílem bakalářské práce je představit francouzskou gastronomii a zjistit, jaká je situace na trhu francouzské gastronomie v Praze. Nejprve je uskutečněna analýza nabídky a poptávky se zaměřením na zařízení veřejného stravování. Následně jsou výsledky analýz porovnány a jsou uvedena doporučení pro …moreAbstract:
The French culinary specialities are offered in the food and beverage facilities in many countries. The aim of the bachelor's thesis is to characterize the French gastronomy and to analyse the French cuisine supply and demand in Prague. Firstly the current supply is analysed. The demand analysis finds out whether there is an interest in French cuisine. Then this question is answered -- Does the supply …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 1. 2012
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/31421
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2012
- Supervisor: Jana Valentová
- Reader: Igor Rolínek
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/31421
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Zhodnocení využívání různých druhů tuků ve veřejném stravování
Tereza Švíková -
SÍŤ VEŘEJNÉHO STRAVOVÁNÍ V PETROHRADĚ
Lucie KUŽNIAROVÁ -
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Anna Soshkova -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Možnosti veřejného stravování v biokvalitě v regionu Brno-město
Olivie Mlčoušková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Segmentace trhu veřejného stravování
Petr Zatyko