Vývoj metody pro stanovení minerálních olejů v potravinách – Bc. Barbora Lampová
Bc. Barbora Lampová
Master's thesis
Vývoj metody pro stanovení minerálních olejů v potravinách
Development of a method for determination of mineral oils in food
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LAMPOVÁ, Barbora. \textit{Vývoj metody pro stanovení minerálních olejů v potravinách}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ers43y/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.