Bc. Eliška Beránková

Bachelor's thesis

Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic

Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Abstract:
Hlavním cílem této práce je prozkoumat postoje stálých účastníků nebo spíše spotřebitele k různým kulinářským/gastronomickým akcím/festivalům ve vybraných regionech České republiky. Práce má tři části. Teoretická část pokrývá teoretický základ, který definuje podmínky nákupu, spotřebitele a role spotřebitele. Popisuje základní přístupy k chování spotřebitelů, včetně faktorů, které ovlivňují spotřebitelský …more
Abstract:
The main aim of this thesis is to explore the attitudes of regular attenders or rather consumers towards various culinary/gastronomic events/festivals in the selected regions of the Czech Republic. The thesis has three parts. The theoretical part covers the theoretical basis, defining the terms buying behaviour, consumer and the consumer’s role. It describes basic approaches to consumer behaviour, …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 12. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 25. 1. 2021
  • Supervisor: Ing. Jiří Zelený
  • Reader: Ing. Darina Svobodová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze