Podnikatelský plán v oblasti gastronomie – Markéta Roženková
Markéta Roženková
Bakalářská práce
Podnikatelský plán v oblasti gastronomie
Business Plan in Gastronomy
Anotace:
Roženková, M. Podnikatelský plán v oblasti gastronomie. Bakalářská práce. Mendelova univerzita. Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií, 2017.Bakalářská práce je věnována zpracování podnikatelského plánu pro společnost FORALL s.r.o. nabízející služby v oblasti gastronomie. Práce je rozdělena do dvou částí. První část vymezuje základní pojmy a členění podniků, dále popisuje základní náležitosti …víceAbstract:
Roženková, M. Business Plan in Gastronomy. Bachelor thesis. Mendel University. Faculty of Regional Development and International Studies, 2017.This bachelor thesis deals with the business plan for FORALL s.r.o. company pro-viding services in gastronomy. The thesis consists of two parts. The first, theoretical part explains the general terminology and defines the types of business en-tities. Also, it …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Iva Živělová, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendelova univerzita v Brně
Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíBakalářský studijní program / obor:
Regionální rozvoj / Socioekonomický a environmentální rozvoj regionu
Práce na příbuzné téma
-
Veganská a vegetariánská gastronomie v Praze
Romana Míková
Název
Vložil
Vloženo
Práva