Bc. Alena Pavlíčková

Master's thesis

Stravovací návyky budoucích gastronomů

Eating habits of future gastronomes
Abstract:
Anotace Cílem diplomové práce bude provést analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů ve vybraném regionu, se zaměřením na tepelné úpravy pokrmů, podle moderních trendů v gastronomii a výživě. Provedená analýza by měla dát výsledky, zdali se budoucí gastronomové stravují podle zásad zdravé výživy či nikoliv, neboť to může mít dopad na přípravu pokrmů dalších strávníků. V teoretické části práce …more
Abstract:
Annotation The goal of this master’s thesis is to analyze the eating habits of future gastronomes in the selected region, with a focus on the preparation of food by heat treatment, according to the modern trends in gastronomy and in nutrition. The analysis performed should give results, whether future gastronomes eat according to the principles of a healthy diet or not, because it may have an impact …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 16. 5. 2016
  • Supervisor: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools