Bc. Alena Pavlíčková

Diplomová práce

Stravovací návyky budoucích gastronomů

Eating habits of future gastronomes
Anotace:
Anotace Cílem diplomové práce bude provést analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů ve vybraném regionu, se zaměřením na tepelné úpravy pokrmů, podle moderních trendů v gastronomii a výživě. Provedená analýza by měla dát výsledky, zdali se budoucí gastronomové stravují podle zásad zdravé výživy či nikoliv, neboť to může mít dopad na přípravu pokrmů dalších strávníků. V teoretické části práce …více
Abstract:
Annotation The goal of this master’s thesis is to analyze the eating habits of future gastronomes in the selected region, with a focus on the preparation of food by heat treatment, according to the modern trends in gastronomy and in nutrition. The analysis performed should give results, whether future gastronomes eat according to the principles of a healthy diet or not, because it may have an impact …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 3. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 5. 2016
  • Vedoucí: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
  • Oponent: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy