Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech – Anna Kozáková
Anna Kozáková
Bakalářská práce
Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech
Growth characteristics of lactic acid bacteria in plant substrates
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOZÁKOVÁ, Anna. \textit{Charakteristika růstu bakterií mléčného kvašení v rostlinných substrátech}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/euv9bn/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.