Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace – Anna Zapletalová
Anna Zapletalová
Bachelor's thesis
Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
Use of new trends and innovations in the restaurant menu
Abstract:
Cílem bakalářské práce je navrhnout aplikaci nových trendů a inovací v nabídce restaurace U Tonka. V teoretické části jsou objasněny pojmy související s provozováním restauračního zařízení, s nabídkou restauračních zařízení, s trendy a inovacemi uplatňovanými v nabídce těchto zařízení. V další kapitole je představen podnik Restaurace U Tonka, jeho nabídka, trendy a inovace, které aplikují ve své nabídce …moreAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to devise an application of the new trends and innovations in the menu provided by the restaurant U Tonka. The theoretical part clarifies the concepts related to the management of the restaurant operations, with the offer of restaurant operations and the trends and the innovations applied in the offer of these operations. The next chapter introduce the establishment …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 6. 2022
Identifier:
https://is.slu.cz/th/nj5bp/
Thesis defence
- Date of defence: 23. 8. 2022
- Supervisor: Ing. Jakub Vacha
- Reader: Mgr. Jaroslav Kylián
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ZAPLETALOVÁ, Anna. \textit{Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace}. Online. Bachelor's thesis. Opava: Silesian University in Opava, School of Business Administration in Karvina. 2022. Available from: https://theses.cz/id/ew83c7/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSilesian University in Opava
School of Business Administration in KarvinaBachelor programme / field:
Economics and Management / Business Economics and Management
Theses on a related topic
-
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Spokojenost zákazníků s nabídkou kavárenského zařízení
Denisa Horáková -
Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani)
Denisa ŠUMSKÁ -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov
Sabina HENDRICHOVÁ -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Restaurační zařízení v lázeňském městě a jejich příspěvek k rozvoji lokality (případ Mariánských Lázní)
Jiří Zajíček -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení v Plzni dle nabídky točeného piva
Ondřej VÁCHAL