Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace – Anna Zapletalová
Anna Zapletalová
Bakalářská práce
Využití nových trendů a inovací v nabídce restaurace
Use of new trends and innovations in the restaurant menu
Anotace:
Cílem bakalářské práce je navrhnout aplikaci nových trendů a inovací v nabídce restaurace U Tonka. V teoretické části jsou objasněny pojmy související s provozováním restauračního zařízení, s nabídkou restauračních zařízení, s trendy a inovacemi uplatňovanými v nabídce těchto zařízení. V další kapitole je představen podnik Restaurace U Tonka, jeho nabídka, trendy a inovace, které aplikují ve své nabídce …víceAbstract:
The aim of the bachelor thesis is to devise an application of the new trends and innovations in the menu provided by the restaurant U Tonka. The theoretical part clarifies the concepts related to the management of the restaurant operations, with the offer of restaurant operations and the trends and the innovations applied in the offer of these operations. The next chapter introduce the establishment …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/nj5bp/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 8. 2022
- Vedoucí: Ing. Jakub Vacha
- Oponent: Mgr. Jaroslav Kylián
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Spokojenost zákazníků s nabídkou kavárenského zařízení
Denisa Horáková -
Nabídka restauračních zařízení v Olomouci pro návštěvníky se stravovacími preferencemi (vegetariáni a vegani)
Denisa ŠUMSKÁ -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov
Sabina HENDRICHOVÁ -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Restaurační zařízení v lázeňském městě a jejich příspěvek k rozvoji lokality (případ Mariánských Lázní)
Jiří Zajíček -
Geografie piva - regionalizace restauračních zařízení dle nabídky točeného piva na Klatovsku
Jan MÍŠEK -
Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení v Plzni dle nabídky točeného piva
Ondřej VÁCHAL