Popis a zhodnocení současného stavu technologie pro úpravu vody k pitným účelům – Lucie Brixová
Lucie Brixová
Bachelor's thesis
Popis a zhodnocení současného stavu technologie pro úpravu vody k pitným účelům
The description and evaluation of the current state of technology for water treatment for drinking purposes
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je popis a zhodnocení technologie pro úpravu vody k pitným účelům. V kapitole ,,Charakteristika základních ukazatelů jakosti pitné vody" jsou uvedeny právní předpisy a základní definice pojmů. Tato kapitola obsahuje způsoby získávání vody v ČR a vlastnosti pitné vody, tj. mikrobiologické, biologické, fyzikálně-chemické a organoleptické. Kapitola ,,Technologie používané …moreAbstract:
The aim of this bachelor`s thesis is to describe and evaluate water modification technology for drinking purposes. The chapter ,,Characteristics of primary quality indicators for drinking water" includes the legal regulation and basic definition of the terms. This chapter contains the methods of water gathering in the Czech Republic and drinking water features, i.e. microbiological, biological, physical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 3. 2017
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Petr Vaculík, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
BRIXOVÁ, Lucie. \textit{Popis a zhodnocení současného stavu technologie pro úpravu vody k pitným účelům}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Engineering. 2017. Available from: https://theses.cz/id/ewz0lf/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Technická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme / field:
Process Engineering / Technological Equipment of Constructions
Theses on a related topic
-
Technologická zařízení pro přípravu stravy a jejich vliv na senzorickou jakost vybraných pokrmů
Filip Chalupa -
Technologická zařízení pro ražení Důlního závodu 1-lokalita Lazy
Robert Niemiec -
Technologická zařízení v halách pro nosnice
Eva Saibtová -
Návrh technologického zařízení čerpacího systému
Pavel Matušina -
Optimalizace technologického zařízení pilařského provozu s ohledem na množství a kvalitu zpracovávané dřevní suroviny
Ladislav Morávek -
Zajištění zaměstnanců při údržbě technologického zařízení ve výšce a nad volnou hloubkou
Lenka Nieslaniková -
Vyhodnocení vlivu vývoje znečištění surové vody na postup úpravy pitné vody v úpravně pitné vody Podolí
Michal Slaboch -
Využití dešťové vody za účelem šetření pitné vody
Michal Novotný
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights