Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky – Bc. Bára Šenkárčinová
Bc. Bára Šenkárčinová
Master's thesis
Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky
Optimization of process parameters of beer fermentation using probiotic yeast
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠENKÁRČINOVÁ, Bára. \textit{Optimalizace provozních podmínek kvašení piva využívající probiotické kvasinky}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/ex0ku1/. [citováno 2024-04-24]
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.