Role antioxidantů ve výživě člověka jejich vliv na zdraví – Eliška NOVÁKOVÁ
Eliška NOVÁKOVÁ
Bakalářská práce
Role antioxidantů ve výživě člověka jejich vliv na zdraví
The role of antioxidants in human nutrition and their influence on health
Anotace:
V bakalářské práci se zaměřuji na problematiku antioxidantů a na to, jaký pro nás mají přínos, pokud jejich příjem ve stravě zvýšíme. Shrnuji veškeré poznatky související s tímto tématem, to znamená, že se nejen zaměřuji na antioxidanty jako takové, ale také na volné radikály, které úzce souvisejí s daným tématem. Veškeré poznatky o účincích těchto látek a jejich zastoupení v potravě shrnuji v teoretické …víceAbstract:
I focus on the problem of antioxidants in my work and which benefits they have for our health if we increase their income in our everyday diet. I summarize all the key facts relating to this theme, therefore, not only that I inform the reader with the antioxidants themselves, but also I mention the free radicals, which concerning the stated theme. All the information and knowledge about the effects …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2012
Zveřejnit od: 4. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Petr Zemánek, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NOVÁKOVÁ, Eliška. Role antioxidantů ve výživě člověka jejich vliv na zdraví. Olomouc, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Ovoce a zelenina a výživa seniorů
Markéta Vorlíčková -
Ovoce a zelenina v českých obchodech pod vlivem globalizace
Daniel Žák -
Ovoce a zelenina jako zdroje vlákniny a minerálních látek v systému školního stravování
Filip ZDENĚK -
Ovoce a zelenina ve výživě dětí předškolního věku
Hana Müllerová -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková
Název
Vložil
Vloženo
Práva