Simona Průchová, DiS.

Bakalářská práce

Faktory ovlivňující množství vitaminu C v zeleném koření

Factors influencing an amount of vitamin C in green spice
Anotace:
Bakalářská práce s názvem Faktory ovlivňující množství vitaminu C v zeleném koření, se zaobírala druhy Ocimum basilicum L., Origanum vulgare L., Satureja montana L., Satureja hortensis L., Salvia officinalis L. a Thymus vulgaris L. Byla popsána botanická charakteristika vybraných druhů, legislativa koření a zeleného koření a obsahové látky. Největší pozornost byla věnována vnitřním a vnějším faktorům …více
Abstract:
This Bachelor thesis holding the name Factors influencing an amount of vitamin C in green spice, has taken a look especially at Ocimum basilicum L., Origanum vulgare L., Satureja montana L., Satureja hortensis L., Salvia officinalis L. a Thymus vulgaris L. It has described a botanical characteristics of named species, legislative of herbs and green spice and substances contained. The biggest attention …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Jarmila Neugebauerová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses exyfbl exyfbl/2
4. 5. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
4. 5. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.