Oxidation during normal and vacuum packed storage of smoked carp – Edita ALIVUK
Edita ALIVUK
Bachelor's thesis
Oxidation during normal and vacuum packed storage of smoked carp
Oxidation during normal and vacuum packed storage of smoked carp
Abstract:
The purpose of this study was to investigate the effect of normal and vacuum package systems on the development of lipid-protein oxidation and firmness of common carp fillet through 3 weeks storage at +4°C. TBARS, carbonyls and firmness were measured in time 0 and 1 week for samples packed under normal package system and 0, 1, 2 and 3 weeks for samples stored under vacuumed packed system. Results showed …viacAbstract:
The purpose of this study was to investigate the effect of normal and vacuum package systems on the development of lipid-protein oxidation and firmness of common carp fillet through 3 weeks storage at +4°C. TBARS, carbonyls and firmness were measured in time 0 and 1 week for samples packed under normal package system and 0, 1, 2 and 3 weeks for samples stored under vacuumed packed system. Results showed …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 12. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Nima Hematyar, MSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ALIVUK, Edita. Oxidation during normal and vacuum packed storage of smoked carp. Č. Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Přírodovědecká fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of ScienceBachelor programme / odbor:
Biochemistry / Biological Chemistry
Práce na příbuzné téma
-
Imunochemická detekce a kvantifikace antimikrobiálních peptidů
Pavlína BOTÍKOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva