Bc. Klára Marešová

Bakalářská práce

Ojedinělý gastronomický koncept

Unique Gastronomic Concept
Anotace:
Téma bakalářské práce představuje ojedinělý gastronomický koncept. Práce je členěna na teoretickou a analytickou část. V teoretické části jsou kapitoly týkající se podniku a podnikatele, vymezení pojmů jako je podnikání a živnostenské podnikání i specifika podnikání v rámci společnosti s ručením omezeným. Samostatně je uveden podnikatelský plán, komplexní oblast gastronomie a její koncepty, trendy …více
Abstract:
The theme of the bachelor thesis represents a unique gastronomic concept. The work is divided into theoretical and analytical part. The theoretical part contains chapters related to the company and entrepreneurs, the definition of concepts such as business and trade business and the specifics of business within a limited liability company. The business plan, the complex area of gastronomy and its concepts …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/l59d2/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 1. 2021
  • Vedoucí: Ing. Jiří Zelený
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze