Tereza Sojáková
Bakalářská práce
Specifika gastronomie Baskicka
Specifics of the Basque gastronomy
Anotace:
Tématem bakalářské práce je baskická gastronomie a její specifika v širším kontextu cestovního ruchu. V úvodu je zmíněn a zdůvodněn význam gastronomie pro cestovní ruch. Hlavní část práce se pak zaměřuje na region Baskicko a jeho gastronomii. Pozornost je také věnována marketingovému zpracování a propagaci baskické gastronomie. Závěrečnou součástí práce je průzkum, zda region Baskicko figuruje jako …víceAbstract:
The topic of this Bachelor's work is Basque gastronomy, specifically in the wider context of tourism. The introductory chapters examine the importance of gastronomy for tourism. The main part of the text provides a detailed treatment of the Basque region and its gastronomy. The marketing and propagation of Basque gastronomy is analysed here with great attention to detail. The final section of the work …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 3. 2010
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/24472
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 1. 2011
- Vedoucí: Lena Mlejnková
- Oponent: Jarmila Netková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/24472
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomie jako nástroj rozvoje cestovního ruchu
Karina Zaitseva -
Vzdělávání a zvyšování kvalifikace v oblasti služeb (hotelnictví, gastronomie, cestovní ruch)
Olga Knekht -
Propojení gastronomie zemí V4 do kulturní stezky
Adam Mezihorák -
Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
Zuzana Nešetřilová -
Etické problémy příjezdového cestovního ruchu v oblasti gastronomie s přihlédnutím ke kulturním odlišnostem klientů
Anežka Pivoňková -
Bavorská gastronomie
Šebela Šebela -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl