Tereza Sojáková

Bakalářská práce

Specifika gastronomie Baskicka

Specifics of the Basque gastronomy
Anotace:
Tématem bakalářské práce je baskická gastronomie a její specifika v širším kontextu cestovního ruchu. V úvodu je zmíněn a zdůvodněn význam gastronomie pro cestovní ruch. Hlavní část práce se pak zaměřuje na region Baskicko a jeho gastronomii. Pozornost je také věnována marketingovému zpracování a propagaci baskické gastronomie. Závěrečnou součástí práce je průzkum, zda region Baskicko figuruje jako …více
Abstract:
The topic of this Bachelor's work is Basque gastronomy, specifically in the wider context of tourism. The introductory chapters examine the importance of gastronomy for tourism. The main part of the text provides a detailed treatment of the Basque region and its gastronomy. The marketing and propagation of Basque gastronomy is analysed here with great attention to detail. The final section of the work …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 3. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 1. 2011
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Netková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/24472