Využívání digitálních technologií na střední škole gastronomického zaměření – Mgr. Michaela Pilečková
Mgr. Michaela Pilečková
Master's thesis
Využívání digitálních technologií na střední škole gastronomického zaměření
Implementation of digital technologies at secondary school for catering and turism
Abstract:
Diplomová práce Využívání digitálních technologií na střední škole gastronomického zaměření je zaměřena na problematiku výukových metod s rozpracováním vybraných výukových metod. Cílem této práce je podat základní informace o výukových metodách zaměřené na využití digitálních technologií ve výuce na střední škole. Poukázat na některé digitální technologie a blíže seznámit s nově vyučovaným předmětem …moreAbstract:
Diploma work Use of digital technologies at secondary school of gastronomic specialization is focused on teaching methods and some chosen ones are worked out. The aim of this work is basic information about teaching methods and use of digital technologies at teaching at secondary school and presentation of some digital technologies and close introduction of a new school subject – Hotel operation in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2015
Identifier:
https://is.muni.cz/th/xd5sa/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 5. 2015
- Supervisor: PhDr. Jan Válek, Ph.D.
- Reader: Mgr. Irena Plucková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
Analýza a návrh informačního systému pro HR oddělení gastronomického podniku
Eliška Brychtová -
Pokladní systém kulturního centra
Ondřej Dufek -
Dizajn orientačného systému pre gastronomický festival
Alica Kúdelová -
Analýza a návrh informačního systému pro HR oddělení gastronomického podniku
Eliška Brychtová -
Konceptuální návrh komponenty informačního systému pro gastronomické a ubytovací zařízení
Lukáš Venta -
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Zlata Skrypnik -
Didaktická technika a digitální technologie v práci učitelů středních škol v 80. letech minulého století na našem území
Jiří Šandera -
Technické didaktické prostředky a digitální technologie ve výuce odborného předmětu Péče o zemědělskou techniku
Petr VANĚK