Analysis of fatty acids and volatile components of different types of edible insects – B.Sc. Dominique Cero, BS
B.Sc. Dominique Cero, BS
Diplomová práce
Analysis of fatty acids and volatile components of different types of edible insects
Abstract:
With the current rise in population, meat consumption is continually increasing. The intensification of livestock production has been continually practiced to support this increasing meat consumption. However, it is deemed to be unsustainable due to its negative impacts on the environment as the livestock industry continues to be a significant contributor to the global greenhouse gas (GHG) emissions …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2023
- Vedoucí: doc. Klára Urbanová, Ph.D.
- Oponent: Pavlína Kyjaková, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CERO, Dominique. \textit{Analysis of fatty acids and volatile components of different types of edible insects}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/f2budc/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíMagisterský studijní program:
Agri-food Systems and Rural Development
Práce na příbuzné téma
-
Chemical composition and in vitro antibacterial effects of vapours of essential oils from plants recommended by the European Medicines Agency against respiratory infections
Julien Antih -
Chemical analysis of fatty acids and volatile substances of selected types of nuts and seeds
Morine Akuro Ndah -
Chemical Composition and Antimicrobial Effect of Thymus Vulgaris Essential Oil Against Bacterial Pathogens Causing Pneumonia in Vapour Phase
Nicole Robin -
Monitoring of volatile substances in the meat
Many Eath -
Izolace silic hřebíčku a skořice dostupné na českém trhu a jejich stanovení metodou GC-MS a HS-GC-MS
Jana Mátlová -
Analysis of hydroxy fatty acids using GC-EI-MS and HPLC-ESI-MS
Johannes GRAHAMMER -
Stanovení citrátů v kostech metodou GC-MS
Roman Boško -
Vývoj a validace HPLC/MS a GC/MS metod ke stanovení vybraných opiátů
Lenka ŠIMEČKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva