Technologické parametry výroby mražených krémů – Lucie Hartmanová
Lucie Hartmanová
Bachelor's thesis
Technologické parametry výroby mražených krémů
Technological Parameters of Ice Cream Production
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu mražených krémů. V první části jsou uvedeny požadavky na mražené krémy z pohledu legislativy. Druhá část je určena samotnému postupu výroby mražených krémů, jsou zde popsány a vyspecifikovány jednotlivé fáze výroby. Poslední část je věnována vadám mražených krémů, ke kterým může docházet, a mohou se projevit na kvalitě finálního výrobku.Abstract:
The bachelor thesis focused on the ice cream production. The first part sets the legislative requirements for ice cream. The second part intended for the process of ice cream production, are described and specified the individual stages of production. The last part is devoted to defects of ice cream, which may occur and may affect the quality of the final product.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 5. 2020
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Hartmanová, Lucie. Technologické parametry výroby mražených krémů. Kroměříž, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies
Theses on a related topic
-
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
Jaroslav Samek -
Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
Zuzana Fenclová -
Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
Veronika Halamková -
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Milena HLÁSNÁ -
Inovace v technologii výroby mražených krémů
Sabina Malá -
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
Libor Kilián -
Nové směry v technologii výroby mražených krémů
Aneta Kašparová -
Nové směry v technologii mražených krémů
Dominika Pastorková