Nadine Lulic

Bakalářská práce

Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření

Anotace:
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření je tématem bakalářské práce kterým se zabývá vyplívá z charakteristiky současných výživových trendů ve vztahu k životnímu stylu a úloha jídla v životě člověka a postavení hub ve výživě. Popis nejznámějších hub a jejich úpravy do pokrmu. Cílem analytické časti znalosti u vybraných populačních skupin o znalostech běžných tržních houbách a o jejím kulinářském …více
Abstract:
Traditional mushroom dishes and their current distribution is the topic of the bachelor's thesis, which deals with the characteristics of current nutritional trends in relation to lifestyle and the role of food in human life and the role of mushrooms in nutrition. Description of the most famous mushrooms and their preparation for the meal. The aim of the analytical part of the knowledge of selected …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 9. 2022
  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.