Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření – Nadine Lulic
Nadine Lulic
Bachelor's thesis
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření
Anotácia:
Tradiční pokrmy z hub a jejich současné rozšíření je tématem bakalářské práce kterým se zabývá vyplívá z charakteristiky současných výživových trendů ve vztahu k životnímu stylu a úloha jídla v životě člověka a postavení hub ve výživě. Popis nejznámějších hub a jejich úpravy do pokrmu. Cílem analytické časti znalosti u vybraných populačních skupin o znalostech běžných tržních houbách a o jejím kulinářském …viacAbstract:
Traditional mushroom dishes and their current distribution is the topic of the bachelor's thesis, which deals with the characteristics of current nutritional trends in relation to lifestyle and the role of food in human life and the role of mushrooms in nutrition. Description of the most famous mushrooms and their preparation for the meal. The aim of the analytical part of the knowledge of selected …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/rtbgk/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 9. 2022
- Vedúci: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Znalost a připravenost civilního obyvatelstva poskytnout první pomoc při různých druzích mimořádných událostí.
Ján KRIŽÁNEK -
Obecná znalost vybraných slangových výrazů mezi obyvatelstvem žijícím v oblasti Pekingu
Ondřej VICHER -
Úroveň znalostí obyvatelstva Jihočeského kraje o vybraných radiačních mimořádných událostech
Tereza TŘEŠNIČKOVÁ -
Analýza znalostí obyvatelstva o radonu ve vybraných lokalitách ČR
Adéla STARÁ -
TRADIČNÍ POKRMY Z HUB A JEJICH SOUČASNÉ ROZŠÍŘENÍ
Nadine Lulic -
Analýza rizika pro výrobu pokrmů z hub
Vendula SOBOTKOVÁ -
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
Pavlína ŠIMÍKOVÁ -
Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
Lucie Rejchrtová