Jan Pospíšil

Bakalářská práce

Stres a duševní hygiena v manažerské praxi

Stress and mental hygiene in managerial practice
Anotace:
Teoretická část ve svém úvodu přibližuje problematiku stresu jako takového, způsoby jeho zvládání a prevence. Dále pojednává o tom, co se stane, pokud jedinec ignoruje své tělo a nechá přílišnému stresu nijak neregulovaný průběh. Zaměřuje se také na osobnost manažera, co je náplní jeho práce a jaké by měl mít vlastnosti a schopnosti dobrý manažer. Jsou zde popsány nástrahy spojené s prací manažera …více
Abstract:
The theoretical part in its introduction approaches the issue of stress as such, ways to manage and prevent it. It also discusses what happens if an individual ignores his body and leaves too much unregulated stress to grow. It also focuses on the personality of the manager, what is the filling of his work and what qualities and abilities a good manager should have. There are described pitfalls associated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: PhDr. Hana Chýlová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses f6p2sg f6p2sg/2
16. 3. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.