Řízení a kvalita gastronomických služeb v hotelu – Adam Navrátil
Adam Navrátil
Bachelor's thesis
Řízení a kvalita gastronomických služeb v hotelu
Hotel management and quality control
Abstract:
Navrátil, Adam. Kvalita a řízení gastronomických služeb v hotelu. [Bakalářské práce] Vysoká škola hotelová. Praha : 2013. Celkový počet stran je 62. Moje bakalářská práce se v teoretické části zabývá prozkoumáním pojmů gastronomických služeb, managementu a organizační strukturou v gastronomii. V analytické části na základě dotazníkového šetření zkoumám současný stav, což by mělo vytvořit prostor pro …moreAbstract:
Navrátil, Adam. Quality and management of hotel catering services. [Bachelor thesis] University of Hospitality. Prague: 2013. Total number of pages is 62. In theoretical part my thesis deals with the exploration of catering services concepts, management and organizational structure in gastronomy. The analytical part, using survey, examines the current status and should lead to hotel services improvement …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 10. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/8177/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 20. 1. 2014
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality gastronomických služeb
Tereza Holečková -
Management a kvalita stravovacích služeb v kontextu současných trendů (v Olomouci)
Evangelina Šťastná -
Management kvality ve službách cestovního ruchu
Marcela Kučerová -
Management kvality ve vztahu k řízení lidských zdrojů ve vybraných hotelech
Iuliia Vilchanska -
Management kvality lázeňských služeb
Viktória Nováková -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková