Adam Navrátil

Bachelor's thesis

Řízení a kvalita gastronomických služeb v hotelu

Hotel management and quality control
Abstract:
Navrátil, Adam. Kvalita a řízení gastronomických služeb v hotelu. [Bakalářské práce] Vysoká škola hotelová. Praha : 2013. Celkový počet stran je 62. Moje bakalářská práce se v teoretické části zabývá prozkoumáním pojmů gastronomických služeb, managementu a organizační strukturou v gastronomii. V analytické části na základě dotazníkového šetření zkoumám současný stav, což by mělo vytvořit prostor pro …more
Abstract:
Navrátil, Adam. Quality and management of hotel catering services. [Bachelor thesis] University of Hospitality. Prague: 2013. Total number of pages is 62. In theoretical part my thesis deals with the exploration of catering services concepts, management and organizational structure in gastronomy. The analytical part, using survey, examines the current status and should lead to hotel services improvement …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 10. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 20. 1. 2014
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management