Bc. Lenka Kotrbová

Diplomová práce

Stanovení změn lipidové složky masa vlivem skladování.

Changes in lipid components of meat due to storage.
Anotace:
Maso je nedílnou součástí lidské výživy a má vysokou nutriční hodnotu. Díky svému chemickému složení snadno podléhá mikrobiální zkáze a degradaci jednotlivých složek. Tomu nikdy nelze zcela zabránit a proto maso uskladněné za běžných chladničkových nebo mrazicích teplot je potencionálním zdrojem látek, které mohou mít dopad na lidské zdraví. Literární rešerše shrnuje poznatky o složení masa, jeho kažení …více
Abstract:
Meat is an integral part of the human diet, with a high nutritional value. Due to its chemical composition is easily susceptible to microbial spoilage and degradation of individual components. This can never be totally prevented, therefore meat stored under normal refrigerated or freezer temperatures is a potential source of a substances that may have animpact on human health. Literature review summarizes …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: RNDr. Milena Bušová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů

Magisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů

Práce na příbuzné téma

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses f9qyyt f9qyyt/2
14. 4. 2017
Složky
Soubory
Mach, J.
15. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.