Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka – Bc. Monika LÁNÍČKOVÁ, DiS.
Bc. Monika LÁNÍČKOVÁ, DiS.
Diplomová práce
Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka
The influence of temperature on the quality of the baking product bread roll
Anotace:
Cílem práce bylo sledování jakostních změn pekárenského výrobku VEKA v závislosti na teplotě skladování a vlivu dalších faktorů jako je surovina, přídatné látky a mikrobiální jakost finálního výrobku. U tohoto výrobku se projevují v průběhu skladování jednak senzorické nedostatky (vysýchání výrobku) zapříčiněné v podstatě retrogradací škrobu a mikrobiální nedostatky, jako důsledek mikrobiální kontaminace …víceAbstract:
The purpose of this work was an observation of the quality variation of baking product french bread depending on the storage temperature and the influence of other factors such as raw material, addition material and microbial quality of the final product. Within this product there is an appearance of lack of sensory (drying of the product) during the storage, that has been caused basically by starch …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2011
Identifikátor:
21759
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LÁNÍČKOVÁ, Monika. Vliv teploty skladování na jakost pekárenského výrobku veka. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
Michaela PLONER -
Vliv kombinace účinků teploty a ASVK uplatňovaných v technologii výroby vín na jeho chemickou a senzorickou kvalitu
Lukáš Červinka -
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
Tereza JANŮ -
Chemické složení a senzorické vlastnosti domácích a komerčních ovocných destilátů
Ilona KOLLÁROVÁ -
Porovnání senzorických a analytických parametrů vín z Anglie a Moravy
Klára Klimecká -
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
Tereza HONYSZOVÁ -
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
Zahraa Jasimová -
Vliv volby kvasinek na chemické a senzorické parametry vína
Jiří Deml