Bc. Kamila Madziová

Bakalářská práce

Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko

Preservation of Czech Traditions in Gastronomy in Horácko and Podhorácko Region
Anotace:
Zvýšení konkurenční výhody restaurací, které zařazují do jídelních lístků staročeské zvyky a pokrmy, využívání sezónních a regionálních potravin a odhalení současných trendů s ohledem na český kalendář je obsahem bakalářské práce. Jejím hlavním cílem bylo zhodnocení podvědomí obyvatelů regionu Horácka a Podhorácka k vybraným tradičním obyčejům a jídlům. Snahou bylo zjistit, jestli obyvatelé Horácka …více
Abstract:
Increasing the competitive advantage of restaurants that include old Czech customs and dishes in their menus, use seasonal and regional foods, and uncovering current trends with regard to the Czech calendar is the content of the bachelor's thesis. Its main goal was to evaluate the subconscious of the inhabitants of the Horácka and Podhorácka region about selected traditional customs and foods. The …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2024
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/udcij/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví