Bc. Kamila Madziová

Bachelor's thesis

Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko

Preservation of Czech Traditions in Gastronomy in Horácko and Podhorácko Region
Abstract:
Zvýšení konkurenční výhody restaurací, které zařazují do jídelních lístků staročeské zvyky a pokrmy, využívání sezónních a regionálních potravin a odhalení současných trendů s ohledem na český kalendář je obsahem bakalářské práce. Jejím hlavním cílem bylo zhodnocení podvědomí obyvatelů regionu Horácka a Podhorácka k vybraným tradičním obyčejům a jídlům. Snahou bylo zjistit, jestli obyvatelé Horácka …more
Abstract:
Increasing the competitive advantage of restaurants that include old Czech customs and dishes in their menus, use seasonal and regional foods, and uncovering current trends with regard to the Czech calendar is the content of the bachelor's thesis. Its main goal was to evaluate the subconscious of the inhabitants of the Horácka and Podhorácka region about selected traditional customs and foods. The …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2024
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.