Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů – Bc. Marcela Tomanová
Bc. Marcela Tomanová
Master's thesis
Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů
Properties of mixture for ice cream production
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vlivem stabilizátorů na vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů. Teoretická část obsahuje charakteristiku mražených krémů, využití potravinářských přídatných a pomocných látek ve výrobě mražených krémů a technologii výroby mražených krémů. Dále se zaměřuje na popis vybraných metod pro posouzení mražených krémů. Praktická část je zaměřena na popis reologických vlastností …moreAbstract:
The thesis deals with the influence of stabilizers on the properties of a mixture for the production of frozen creams. The theoretical part contains the characteristics of frozen creams, the use of food additives and auxiliary substances, and the technology of production of frozen creams. It also focuses on the description of selected methods for the assessment of frozen creams. The practical part …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Tomanová, Marcela. Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Food Technology / Technologie potravin
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.