Bc. Marcela Tomanová

Master's thesis

Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů

Properties of mixture for ice cream production
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vlivem stabilizátorů na vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů. Teoretická část obsahuje charakteristiku mražených krémů, využití potravinářských přídatných a pomocných látek ve výrobě mražených krémů a technologii výroby mražených krémů. Dále se zaměřuje na popis vybraných metod pro posouzení mražených krémů. Praktická část je zaměřena na popis reologických vlastností …more
Abstract:
The thesis deals with the influence of stabilizers on the properties of a mixture for the production of frozen creams. The theoretical part contains the characteristics of frozen creams, the use of food additives and auxiliary substances, and the technology of production of frozen creams. It also focuses on the description of selected methods for the assessment of frozen creams. The practical part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Vendula Pachlová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Tomanová, Marcela. Vlastnosti směsi pro výrobu mražených krémů. Zlín, 2021. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Food Technology / Technologie potravin

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.