Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub – Natálie Dolejšová
Natálie Dolejšová
Bakalářská práce
Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub
Development of an unconventional confectionery recipe using medicinal mushroom products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOLEJŠOVÁ, Natálie. \textit{Vývoj netradiční receptury cukrovinek s využitím produktů léčivých hub}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/faqwn7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.