Ferdinand Mayer

Bachelor's thesis

Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů

Gastronomic use of fermented plant products
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo představit fermentované rostlinné produkty a popsat jejich využití v gastronomii. První dvě kapitoly jsou věnovány obecnému představení fermentace jako takové a rostlinných produktů vhodných pro zpracování pomocí fermentace, dále navazuje samotná charakteristika vybraných fermentovaných rostlinných produktů. Byly vybírány především produkty, se kterými se lze setkat na tuzemském …more
Abstract:
The aim of this bachelor thesis was to introduce fermented vegetable products and describe their usage in gastronomy. First two chapters are dedicated to general introduction of fermentation itself and vegetable products, which are suitable for the process of the fermentation, next, the very characterization of the chosen fermented vegetable products will follow. The products were chosen primarily …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 5. 2020

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Mayer, Ferdinand. Gastronomické využití fermentovaných rostlinných produktů . Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe