Bc. Quynh Tranová

Bakalářská práce

Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin

Historical development of food, focusing on food waste
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá historickým vývojem stravování a problematikou plýtváním potravinami. Cílem práce je zpracovat a přiblížit historický vývoj stravování, způsobu získávání potravin v minulosti, přiblížit současnou problematiku plýtvání potravinami a zjistit postoj stravovacích zařízeních k plýtvání potravinami. Teoretická část práce se zabývá popisem stravování v minulosti a teoretickým popisem …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the historical development of food and the issue of food waste. The aim of the work is to process and approach the historical development of food, the method of obtaining food in the past, to approach the current issues of food waste and to find out the attitude of catering facilities to food waste. The theoretical part of the thesis deals with the description of catering …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická