Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin – Bc. Quynh Tranová
Bc. Quynh Tranová
Bachelor's thesis
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
Historical development of food, focusing on food waste
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá historickým vývojem stravování a problematikou plýtváním potravinami. Cílem práce je zpracovat a přiblížit historický vývoj stravování, způsobu získávání potravin v minulosti, přiblížit současnou problematiku plýtvání potravinami a zjistit postoj stravovacích zařízeních k plýtvání potravinami. Teoretická část práce se zabývá popisem stravování v minulosti a teoretickým popisem …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the historical development of food and the issue of food waste. The aim of the work is to process and approach the historical development of food, the method of obtaining food in the past, to approach the current issues of food waste and to find out the attitude of catering facilities to food waste. The theoretical part of the thesis deals with the description of catering …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022
Identifier:
https://is.vshe.cz/th/y2o51/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2022
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Vliv digitalizace na stravovací zařízení
Tereza Zelenková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink