Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin – Bc. Quynh Tranová
Bc. Quynh Tranová
Bachelor's thesis
Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin
Historical development of food, focusing on food waste
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá historickým vývojem stravování a problematikou plýtváním potravinami. Cílem práce je zpracovat a přiblížit historický vývoj stravování, způsobu získávání potravin v minulosti, přiblížit současnou problematiku plýtvání potravinami a zjistit postoj stravovacích zařízeních k plýtvání potravinami. Teoretická část práce se zabývá popisem stravování v minulosti a teoretickým popisem …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with the historical development of food and the issue of food waste. The aim of the work is to process and approach the historical development of food, the method of obtaining food in the past, to approach the current issues of food waste and to find out the attitude of catering facilities to food waste. The theoretical part of the thesis deals with the description of catering …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/y2o51/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TRANOVÁ, Quynh. \textit{Historický vývoj stravování se zaměřením na plýtvání potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/fbklzz/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Vliv digitalizace na stravovací zařízení
Tereza Zelenková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Návrh pro racionalizaci procesu zásobování stravovacích zařízení Policie České republiky
Jan Dvořák -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Povolovací proces a jeho vliv na umístění stravovacího zařízení v území
Sebastian Kuršel -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink